Условия за поръчка и доставка

Условия за поръчка чрез електронния магазин Officeline-bg.net

 

 

Поръчката на продукти, представени на страниците на Officeline-bg.net представлява волеизявление, обвързващо със силата на договор потребителя и Officeline-bg.net. Молим запознайте се с условията на поръчка, преди да преминете към пазаруване от онлайн магазина.

Указаната цена е за 1 брой, без включен ДДС освен ако друго не е изрично указаноРазходите по доставка са за сметка на клиента, освен ако друго не е изрично указано.

Екипът на Officeline-bg.net си запазва правото да променя цени и описание на продуктите по всяко време

При допуснати грешки в публикуваната информация, Officeline-bg.net има право да откаже изпълнението на направена поръчка. В случай че потребителя е реализирал заплащане на поръчката, при отказа от изпълнение екипа на Officeline-bg.net се задължава да възстанови на клиента сумата, без да дължи други неустойки и такси.

На страниците на електронният магазин, всеки може да реализира поръчка, като преди това е предоставил своите коректни данни – име и фамилия, имейл адрес, желана парола за достъп до потребителски акаунт, пол, населено място, пощенски код, адрес, телефон. В случай че клиента желае при поръчка да му бъдат издавани проформа фактури – то следва да попълни и фирмени данни.

Данните предоставени от клиента са конфиденциални и няма да бъдат използвани или предоставяни на трети лица с комерсиална цел.

При посочване на неверни данни за потребителя Officeline-bg.net няма да изпълнява поръчка без това да се обвързва със заплащане на неустойки или други такси.

Изпълнението на поръчките се извършва в рамките на делнични дни – от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 часа.

Officeline-bg.net не носи отговорност за изчерпани количества на продукти, чието ново зареждане може да отнеме време до 1 календарен месец. В този случай екипа на Officeline-bg.net ще се свърже с Вас и ще Ви информира за наличните възможности.

Заплащането на поръчката става по два начина: чрез наложен платеж или по банков път.

Всички транспортни разходи се заплащат от клиента, реализирал поръчката, като таксите за доставка се начисляват автоматично при избора на продукт.

 

Условия за доставка на поръчани през електронния магазин Officeline-bg.net продукти:

 

Сроковете за доставка на поръчки варират от 2 до 3 работни дни, в зависимост от адреса за доставка и поръчаният артикул.

Точния срок за доставка на конкретен продукт се определя от екипа на Officeline-bg.net непосредствено при получаване на поръчката в електронния магазин. Член на екипа ще се свърже лично с клиента за да представи актуалните условия за доставка на поръчаните артикули.

Доставката на поръчки се извършва с куриер на Speedy или Еконт в зависимост от избрания от потребителя куриер.

Всички разходи за доставка са за сметка на потребителя и се заплащат предварително според избраният метод за поръчка.

При доставка на продукта и забележки към състоянието в което потребителя получава продукта, както и претенции за щети придобити при доставката, екипа на Officeline-bg.net не носи отговорност и не дължи връщане на получените суми и заплащания, нито обезщетения и други такси.

Доставките се извършват в работни дни и съобразно работното време на избрания от потребителя куриер.

При получаване на стоките от офис на Officeline-bg.net такса за доставка не се дължи.