За Нас

ОФИС лайн България e една от първите търговски компании за офис консумативи и канцеларски материали в България. Фирмата, основана през 1991 година, е изключителен представител на марките Noris, PaperPro и официален вносител на Kobra, Reiner, Skrebba, Clairefontaine и други, известни с високото качество и иновативност на продуктите. Ние предлагаме бизнес доставки и услуги, за да помогнем на нашите клиенти да работят по-добре – независимо от тяхното работно място.

Ние сме един източник за всичко, което е нужно на клиентите, за да бъдат те по-продуктивни, включително най-новите технологии, основните офис консумативи, печатни и документални продукти, бизнес и учебни пособия.

Ние от ОФИС лайн България сме утвърден доставчик на големи търговски вериги в цялата страна. ОФИС лайн обслужва нуждите на работното място чрез широка гама от офис консумативи, технологични продукти, бизнес машини, печатни материали. С над 25-годишен опит в подкрепа на бизнеса в България, ОФИС лайн действа като надежден партньор, който помага на организациите да работят по-продуктивно, за подобряване на ефективността на процесите, за намаляване на разходите за доставки и увеличаване на устойчивостта.