Контакти

Офис лайн – България ЕООД

ул. Чаталджа 21

  • 0888 51 80 74
  • +359 2 846 75 54
  • +359 2 846 71 50

Контакт

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да намеря продукт?

В меню „Категории“ ще намерите списък на всички категории и подкатегории продукти в магазина, а в скоби ще видите броя на включените продукти. При отварянето на всяка подкатегория имате възможността да сортирате продуктите по име, цена, както и да филтрирате по Производител. За бързо търсене използвайте търсачката на сайта (горе в дясно), като напишете името на търсения от Вас продукт и натиснете Enter.

Как да поръчам?

За да направите поръчка в www.officeline-bg.net, е необходимо или да имате регистрация в сайта и да сте влезли с потребителското си име и парола или еднократно да въведете данните си за конкретната поръчка. Изберете желания от Вас продукт и натиснете бутона „Добави в количката“. Ако искате да включите в поръчката си и други продукти, можете да продължите да търсите и да ги прибавите по същия начин. Във всеки един момент можете да разгледате Вашата количка, да промените количеството на избраните продукти, да извадите или прибавите продукт, както и да видите сумата за плащане. Когато сте готови с избора си, натиснете бутона „поръчайте“ и преминете към избор на доставка и начин на плащане.

Как и в какъв срок ще получа поръчката си?

Доставките се извършват от куриерска фирма Спиди или Еконт за страната – срокът за доставка до 5 работни дни; за София - срокът за доставка е до 3 работни дни.

Какво да правя ако машината, която съм закупил не работи?

www.officeline-bg.net Ви предлага телефон за връзка със сервиза на фирмата - +359888518074, където можете да получите компетентно решение на проблема ви. Сервизът е на ваше разположение всеки делничен ден от 9:30 до 18:30 часа. Добре е при проблем на машините, те да не бъдат отваряни от клиента, особено когато са все още в гаранционен срок.

Колко често трябва да смазвам документоунищожителя си?

Ние www.officeline-bg.net Ви препоръчваме са смазвате документоунищожителя си поне веднъж на всеки 3 пълни коша, като е добре смазването да стане преди коша да се изхвърли, за да може излишното малко да се изхвърли заедно с изрезките хартия.

Какъв документоунищожител да избера - режещ на лентички или на парченца?

Решенито дали документоунищожителят ви ще реже документите на парченца или на лентички зависи от количеството документи, които трябва да нарежете, от времето, с което разполагате, за да направите това, както и от нивото на секретност, към което се стремите. Приемуществото на машините, режещи на ленти е, че имат по-голям капацитет (брой листа, унищожавани наведнъж). С тях по-бързо ще унищожите документите, като те не са толкова чувствителни към телчета от телбод и кламери, както и към изискването за периодично смазвана на ножовете. От друга страна, машините, режещи на парченца Ви гарантират високо ниво на секретност при унищожаването. Еднакво важно е при експлоатацията на машините и от двата вида да не се допуска препълване на коша!